• Elektronikus napló               Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Általános Iskola - Albertirsa
 • Fenntartó: Az EKIF weboldala

  News

  Közlemény

  A 2020/2021. TANÉVBEN INTÉZMÉNYÜNKBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL

   

  1. A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Amennyiben a szülők a gyermeküknél tüneteket észlelnek, a szülőknek gondoskodni kell orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.

  A gyermek betegség után az iskolába kizárólag orvosi igazolással térhet vissza.

   

  1. Az intézménybe érkezéskor, étkezések előtt és után minden belépő alaposan fertőtlenítse a kezét (a gyerekek, tanulók esetében inkább javasolt a szappanos kézmosás). Amennyiben megoldható, kérjük a szülőket, hogy gyermekeik hozzanak magukkal kézfertőtlenítőt.
  2. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az intézményi csoportosulásokat megelőzzük a tanév folyamán mind az intézmény területén, mind az intézmény épülete előtt.

  Ezért a szülők beengedése az intézmény területére a következő módon történhet:

  • A szülők az iskola főbejáratáig kísérhetik a tanulókat.
  • Az iskolai foglalkozások után meghatározott időben jöhetnek a tanulókért. (13 óra,14 óra, 15 óra, 15.30 óra, 16 óra) a főbejáratig. A tanulók meghatározott időben mehetnek le az aulába, hagyhatják el az iskolát.
  • Ügyet intézni lehetőleg csak egy szülő menjen be az intézmény területére.
  • Az intézmény területére belépő szülő mindenképpen viseljen maszkot!
  • Az intézmény területére belépő szülők a zárt terekben is tartsák a 1,5 méter távolságot.
  • A szülők  az intézmény területén csak azokkal a személyekkel kerüljenek kontaktusba, akikkel feltétlenül szükséges: pedagógus,   iskolatitkár, gazdasági  munkatárs. Más szülőkkel, gyerekekkel az intézmény területén kívül beszélgessenek, és igyekezzenek mihamarabb elhagyni az intézmény területét.
  • A járványügyi protokoll szerint: A szülők személyes megjelenésével járó szülői értekezleteket csak a járványügyi előírások betartása mellett lehet megtartani.

  Kérjük mindenki türelmét, megértését egészségünk érdekében!

  Albertirsa, 2020. 08.26.

  Sipőczné Farkas Mária

  intézményvezető