• Elektronikus napló               Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Általános Iskola - Albertirsa
 • Fenntartó: Az EKIF weboldala

  News

  Rendkívüli hírek

  Digitális oktatás

  Kedves Szülők, Diákok!

  Az elmúlt egy hét mindannyiunk életében nagy változásokat hozott, talán több esetben próbára tette állóképességünket, lelki erőnlétünket. A most megélt nehézségek arra is rádöbbentenek bennünket, hogy a legkilátástalanabb helyzetekben is képesek vagyunk megállni a helyünket.

  Az iskola tantestülete igyekszik minden segítséget megadni Önöknek annak érdekében, hogy a kiszámíthatatlan időtartamú, erősen korlátozott mozgási és cselekvési lehetőségek ellenére tudjon nevelni és tanítani a talán még nem megszokott módszertanok szerint is annak érdekében, hogy a gyermekek teljesítménye értékelhető legyen a tanév végén.

  Iskolánkban a digitális oktatás megvalósításához a tananyagok feldolgozása az e-napló és Classroom rendszer használatával történik.

  A tanulók a nevelő-oktató munkában tantermen kívüli, digitális munkarendben vesznek részt. Az intézményünk a tantervi követelményeknek megfelelő valamennyi tárgyból biztosítja a folyamatos oktatást, a digitális naplóban rögzítjük az órákat ugyanúgy, mint máskor. Ha egy tanuló nem vesz részt a tantermen kívüli, digitális munkarend szerinti foglalkozáson (pl. online forma esetén nem jelentkezik be), akkor az ahhoz a foglalkozáshoz kapcsolódó feladatokat, az ott meghatározott tananyag megtanulását pótolni kell!

  Kérünk mindenkit, hogy a tovább haladáshoz jelentkezzenek be a megfelelő Classroom csoportba, és kövessék a kollégák által kiadott utasításokat!

  A tananyagot a következő módon kapják meg:

  a, Alsó tagozaton az osztályban tanítók minden nap reggel 9-ig kiosztják a napi feladatokat a Classroom rendszeren keresztül, és a megszokott időpontban rögzítik az e-naplóban a teendőket.

  b, Felső tagozaton az osztályban tanítók kedden 12 óráig kiosztják a heti feladatokat a Classroom rendszerben, és a megszokott időpontban rögzítik az e-naplóban a teendőket.

  A beadandó anyagot, kérjük olyan formában küldjék, ahogyan a tanárok kérik!

  A kommunikáció érdekében közzétesszük a tanárok e-mail elérhetőségét. Hamarosan közzétesszük az „online fogadóórák” időpontjait is.

  Legyünk egyek a bajban, ahogyan egyek vagyunk az örömökben és a sikerekben!

  Az iskola tantestülete